داغ شدن جاروبرقی
داغ شدن جاروبرقی و بررسی دلایل آن
آبان 29, 1401
یرفک یخچال
برفک یخچال و از بین بردن آن
آبان 29, 1401
نمایش همه

علت قطع شدن آب ماشین لباسشویی

دلیل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی

قطعاً تا به الان متوجه شده اید که ماشین لباسشویی شما آبگیری نمی کند و همان موقع از خود سوال کرده اید که دلیل نیامدن آب در داخل دستگاه چیست و برای رفع این مشکل باید چه کاری انجام داد. امروز در این مقاله تصمیم داریم علت قطع شدن آب ماشین لباسشویی را برایتان بیان کنیم و پس از آن راهکار هایی را به شما آموزش خواهیم داد تا در صورت بروز این مشکل به راحتی آن را برطرف کنید. ممکن است با خواندن این مقاله چیزی متوجه نشوید از همین رو باید از یک فرد متخصص یا یک تکنسین ماهر در نمایندگی تعمیرات لباسشویی فریجیدر کمک بگیرید، اما اگر قصد دارید خودتان این کار را انجام دهید، تا انتها همراه ما باشید.

دلیل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی چیست؟

تا به حال شاید برایتان پیش آمده که لباس های کثیفتان را برای شست و شو داخل ماشین لباسشویی ریخته اید و سپس دستگاه را روشن کرده اید، اما ناگهانی متوجه می شوید که سبد یا دیگ ماشین آبگیری نمی کند. در این جور مواقع ما به شما حق می دهیم که عصبانی شوید و پرخاشگری کنید ولی جای نگرانی نیست زیرا به راحتی می توان علت های این مشکل را فهمید و آن را برطرف کرد.

در ادامه مقاله برایتان دلیل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی را بیان خواهیم کرد. سپس برای هر یک از علت ها، راهکار هایی را آموزش خواهیم داد تا با یادگیری آنها بتوانید مشکل را به راحتی برطرف کنید. البته توجه داشته باشید که در بعضی از مواقع خودتان به تنهایی نباید دست به کار شوید و بهتر است از یک فرد متخصص یا از یک تکنسین کمک بگیرید

1- صافی ها و شیلنگ های تامین کننده آب دستگاه

تمامی دستگاه ها برای انجام مرحله ی آبگیری از شیلنگ های لاستیکی که برای تامین آب ماشین به شیر آب شهری وصل هستند، استفاده می کنند. این شلنگ ها معمولا با طول 2 یا 3 سانتی متر ساخته می شوند. برای جلوگیری از ورود رسوبات و مواد داخل آب به درون ماشین و شیر برقی، صافی ها یا فیلتر های کوچکی در آخر شیلنگ و در محل متصل شدن آن به شیر قرار گرفته اند. بروز مشکل در این شیلنگ های تامین کننده ی آب یا صافی ها اولین علت برای آبگیری نکردن دستگاه می باشد.

[irp posts=”2633″]

اگر مواردی مانند ترک خوردن، پارگی، پیج خوردن یا مسدود شدن توسط یک جسم خارجی برای شیلنگ ها اتفاق بی افتد آبگیری انجام نخواهد شد. همچنین ممکن است صافی ها و فیلتر ها به خاطر تجمع و نشست رسوبات مسدود شوند و میزان آب کمتری از آنها عبور کند.

اگر علت قطع آب ماشین لباسشویی دستگاه شما به خاطر این موضوع است باید ابتدا بررسی کنید که شیر باز باشد. سپس شیلنگ ها را جدا کرده و آنها را در یک سطل قرار دهید. با این کار فشار ورودی به ماشین را مشاهده خواهید کرد و پی می برید که آیا شیلنگ ها مسدود شده اند یا خیر. اگر مشکل از این قطعات بود اقدام به تعویض آنها کنید.

2- شیر تامین کننده ی آب خانگی

گرفتگی شیر آب خانه ی شما باعث می شود که آب وارد سبد یا دیگ ماشین نشود. در گام اول باید مطمئن شوید این شیر باز است یا بسته. اگر متوجه شدید شیر مسدود شده، باید آن را باز کرده و در اول وقت تعویض نمایید.

3- شیر برقی دستگاه

شیر برقی لباسشویی

یکی از مهم ترین قطعات داخل ماشین لباسشویی شیر برقی می باشد که به عنوان مهم ترین علت برای به وجود آمدن مشکل در آبگیری دستگاه نیز شناخته شده است. اگر ماشین به آرامی از آب پر شده یا کلا پر نمی شود، شیر ورودی آب که در پشت دستگاه قرار دارد دچار مشکل شده است. گاهی اوقات خراب شدن این قطعه سبب آبگیری زیاد ماشین هم می شود. این شیر ورودی آب برای عملکرد درست و دقیق به فشار آب کافی و ولتاژ مناسب نیاز دارد.

در صورت مناسب بودن فشار آب، باید مطمئن شوید برق دستگاه به درستی تامین می شود. برای بررسی این موضوع باید ولتاژ ماشین را در حین مرحله ی آبگیری اندازه گیری کنید. خطرات برق گرفتگی وجود دارد پس بهتر است از یک فرد متخصص یا یک تکنسین ماهر کمک بگیرید. تایمر یا برد الکتریکی، سوئیچ فشاری یا سوئیچ سطح آب، شیر برقی لباسشویی را کنترل می کنند. در صورت بروز مشکلی برای این شیر ممکن است هر کدام یک از این قطعات دچار نقص فنی شده باشند.

4- سوئیچ سطح آب یا سوئیچ فشار

سوئیچ فشار لباسشویی

ولتاژ برق ورودی به شیر برقی را قطعه ای به نام سوئیچ سطح آب که یک سوئیچ فشاری است، کنترل می کند. با استفاده از یک مولتی متر می توانید سلامت این قطعه را بررسی نمایید که این کار بسیار تخصصی است و در نتیجه باید از یک فرد متخصص کمک بخواهید. بنابراین اگر این سوئیچ ایراد داشته باشد باید با یک تکنسین ماهر تماس بگیرید.

5- سلکتور، تایمر یا برد الکتریکی

در مدل های قدیمی لباسشویی از تایمر مکانیکی استفاده می شد اما اکنون در مدل های جدید تر جایگزین آن قطعه، قطعه ای به نام برد الکتریکی قرار می دهند. هدایت جریان الکتریکی به اجزای ماشین از جمله شیر برقی جزء وظایف این برد می باشد. در صورت بروز مشکل برای این قطعه، به شیر برقی ولتاژ مناسب نمی رسد و این گونه آبگیری انجام نمی شود. تست کردن این سلکتور شامل خطرات برق گرفتگی می شود در نتیجه از یک فرد ماهر کمک بگیرید.

6- فشار آب

در پاراگراف های بالا توضیح دادیم که شیر برقی برای داشتن یک عملکرد عالی و دقیق به فشار آب مناسب نیاز دارد. این فشار آب مناسب حدود 20 PSI می باشد. از همین رو علت قطع شدن آب ماشین لباسشویی یا علت آرام پر شدن دستگاه می تواند کاهش فشار آب باشد. این مورد و تمامی موارد بالا را با دقت بررسی نمایید و اگر خودتان می توانید مشکل را برطرف نمایید. اما در موقعیت هایی که بیان کردیم خطر برق گرفتگی وجود دارد به هیچ عنوان خودتان دست به کار نشوید. از یک فرد متخصص یا یک تکنسین ماهر کمک بگیرید تا مشکلی برایتان به وجود نیاید.

[irp posts=”2672″]

سخن پایانی

همانطور که در بالا خواندید به شما آموزش دادیم که چگونه میتوانید مشکل قطع شدن آب ماشین لباسشویی خود را حل کنید. اما در صورت بروز هرگونه مشکل که شما از پسش برنمی آید میتوانید به نمایندگی تعمیرات فریجیدر با شماره تماس 02122225007 خبر بدهید تا در سریع ترین زمان مشکل دستگاه شما را حل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *